Aankondiging Algemene Vergadering 28/11/2021

Geachte leden,

Via de mail zijn de agenda en stukken voor de Algemene Vergadering (AV) op 28 november verzonden. De locatie is deze keer het clubgebouw van Kynologenclub Zwolle, adres:  Huub van Doornestraat 17, 8013 NR  Zwolle. Op het moment van reserveren was het mogelijk om de locatie zodanig in te richten dat leden, die niet voldoen aan de 3G (getest-gevaccineerd-genezen) Corona richtlijnen, ook de AV kunnen bijwonen. Mocht dit veranderen dan zullen wij dit communiceren via onze website en Facebookpagina. Ons dringende advies is dan ook dit te checken voordat u naar de AV vertrekt,  dit om vervelende “verrassingen” aan de deur te voorkomen. 
Om deel te kunnen nemen aan de  AV moet u lid zijn van de SBTCN, gezinslid mag uiteraard ook. Heeft u de uitnodiging niet per mail ontvangen, stuur dan een mail naar secretaris@sbtcn.nl. De agenda en bijlagen zullen u dan alsnog worden toegestuurd.

Het plan is dit jaar nog een clubblad te versturen. Dit zal een digitaal clubblad zijn. Hiervoor dient de ledenadministratie in het bezit te zijn van een correct, actief, mailadres. Twijfelt u, of weet u zeker dat uw mailadres niet correct is, neem ook dan contact op met  secretaris@sbtcn.nl .

Wij hopen u te mogen begroeten op 28 november a.s.

Bestuur Staffordshire Bull Terrier Club Nederland