Gezondheids Onderzoek SBTCN

Als SBTCN vinden we de gezondheid van het ras erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om jaarlijks een bedrag te begroten om gezondheidsonderzoek te stimuleren.

Voor 2019 hebben we opnieuw een bedrag van maximaal € 750,00 voor het stimuleren van gezondheidsonderzoeken beschikbaar gesteld.

In 2018 lag de focus op Patella Luxatie. Dit jaar voegen we het EVCO-oogonderzoek daaraan toe. In 2019 kan je dus voor beide testen een vergoeding krijgen.

Elk lid komt in aanmerking voor een tegemoetkoming van € 20,00 voor het testen van zijn Staffordshire Bull Terrier op Patella Luxatie en/of het EVCO oogonderzoek. Alleen de geprotocolleerde testen van de Raad van Beheer komen in aanmerking. Kijk op de website van de Raad van Beheer welke dierenartsen deze onderzoeken kunnen uitvoeren.

Om deze mogelijkheid aan zoveel mogelijk leden aan te kunnen bieden, kan elk (gezins-) lid voor maximaal één hond de tegemoetkoming aanvragen.

Vul om in aanmerking te komen voor de vergoeding onderstaand formulier volledig in. Als de test is uitgevoerd kunt u de hond inclusief alle gegevens en testresultaten aanmelden voor de Stafford Database. Staat de hond al in de Database  kunt  uw het formulier wijziging Database gebruiken.

Klik op de onderstaande klik om je aan te melden voor het gezondheidsonderzoek:

Aanmelden Gezondheidsonderzoek

Klik op de onderstaande klik om je aan te melden voor de Stafford Database:

Aanmelden Stafford Database

Klik op de onderstaande klik voor wijzigingen in de Stafford Database:

Wijziging Stafford Database