Geen categorie

UV Proef 2021

De Staffordshire Bull Terrier Club Nederland is blij dat Ursula Pijloo ook dit jaar de organisatie van het UV examen voor haar rekening wil nemen! Het examen zal dit jaar gehouden worden op 02-10-2021.

                

Ga voor meer informatie naar de volgende pagina:

UV Examen 2021

Online Algemene Vergadering 28 maart 2021

Helaas hebben we nog steeds te maken met alle corona maatregelen en kunnen we onze jaarlijkse AV niet fysiek houden en moeten wij hem weer online organiseren. Onze statuten zijn nog niet aangepast en kennen een digitale vergadering niet, maar zoals bij de laatste AV in december 2020 hebben wij de mogelijkheid om middels de tijdelijke wet Covid 19 Justitie en Veiligheid de vergadering digitaal te houden.

Continue reading

Kampioenschapsclubmatch en de International Stafford Match 2020 GEANNULEERD

Beste SBT vrienden,

Helaas hebben wij onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch en de International Stafford Match voor 2020 moeten annuleren vanwege de COVID-19 restricties welke zijn opgelegd door de overheid.

Wij hopen jullie in 2021 weer te verwelkomen in een hopelijk weer normale wereld.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur SBTCN

VERGOEDING PL EN ECVO TEST

Als SBTCN vinden we de gezondheid van het ras erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om jaarlijks een bedrag te begroten om gezondheidsonderzoek te stimuleren.

Continue reading

Uitslagen NGT 2020

 Reuen veteranen
1Sajojistaff High Voltage
 Teven veteranen
1Surestaff Vanilla Spice
2Hands Off She’S Mine Of Maks Doggies
3Aldgillis Operation Spirit
Continue reading

Inschrijven Kampioenenparade NGT

Wilt u deelnemen aan de kampioenenparade dan kan dat als u Staffordshire Bull Terrier in het bezit is van de Nederlandse Kampioenstitel of Veteranen Kampioenstitel  die in 2019 of daarvoor is behaald. Deelname is eveneens mogelijk voor Staffordshire Bull Terriers die hun FCI kampioenstitel behaald hebben in het buitenland danwel in het bezit zijn van de Engelse kampioenstitel. Via dit online inschrijfformulier kunt u aangeven dat u wilt deelnemen. Voor de kampioenenparade moet u online de stamboom, foto en kampioenscertificaten uploaden.  Deelname is gratis.

Inschrijven Kampioenenparade 2020