Nicolai Grishkov Show 2019

Nicolai Grishkov Show

Deelname is mogelijk voor ieder waarvan de hond tenminste 9 maanden oud is op de dag van het evenement. Deelname aan de Nicolai Grishkov Leden Show kost € 15,00 per hond en voor veteranen (vanaf 8 jaar) € 10,00 per hond.

Kampioenenparade

Wilt u deelnemen aan de kampioenenparade dan kan dat als u Staffordshire Bull Terrier in het bezit is van de Nederlandse Kampioenstitel of Veteranen Kampioenstitel  die in 2018 of daarvoor is behaald. Deelname is eveneens mogelijk voor Staffordshire Bull Terriers die hun FCI kampioenstitel behaald hebben in het buitenland danwel in het bezit zijn van de Engelse kampioenstitel. Via dit online inschrijfformulier kunt u aangeven dat u wilt deelnemen. Voor de kampioenenparade moet u online de stamboom, foto en kampioenscertificaten uploaden.Deelname is gratis voor ingeschreven honden.

Veteranenparade

Naast de traditionelen kampioenenparade willen we dit jaar de veteranen extra in het zonnetje zetten met een veteranenparade. Voor de veteranenparade moet u online de stamboom en foto uploaden.Deelname is gratis voor ingeschreven honden.

Oorkondes

Tijdens deze dag zullen ook de oorkondes uitgereikt worden aan Staffordshire Bull Terriers die in 2018 hun Nederlandse Kampioenschapstitel, Jeugdkampioen- of Veteranentitel hebben behaald en zijn ingeschreven op dit evenement.Daarnaast zal er aandacht zijn voor de Stafford van het Jaar. Bent u ingeschreven op dit evenement en staat u in de top vijf van de Stafford van het Jaar ranking, dan ligt er ook voor u een mooie oorkonde klaar.Om voor een oorkonde in aanmerking te komen moet u overigens wel lid zijn van de vereniging.

Lunch

Ook willen we de deelnemers van de show de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de gezamenlijke lunch.Deze lunch zal in buffetvorm worden geserveerd.De kosten voor deelname aan de lunch bedragen € 12,50 p.p.

 

Inschrijven NGT Show 2019

Aanmelden Kampioenen/Veteranen Parade en aanvraag Oorkondes.