INSCHRIJVING KCM 2019 geopend.

INSCHRIJVING KCM 2019 geopend.

https://www.onlinedogshows.eu/nl/Show/Index/1708

Wij hebben wederom ervoor gekozen om naar de locatie Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten te gaan en ook de inschrijving gaat dit jaar ook weer via onlinedogshow.eu. Voor nu nog weinig veranderingen!  Maar zoals u misschien heeft gelezen is de KCM op Zaterdag 5 Oktober en Zondag 6 Oktober de ISM. Tevens gaan wij ook de ring indeling aanpassen van 4 naar 2 ringen en er gaat gewerkt worden met een tijdschema. Deze veranderingen zullen wennen zijn maar wij denken zelf dat we het evenement minder stressvol kunnen laten verlopen op deze manier en dat bezoekers meer kunnen zien van de show. Ook nieuw is dat er op vrijdagavond voorafgaande van het showen een trackmill challenge is, hierover komt binnenkort meer informatie. Voor de zaterdagavond is er niks veranderd, het vertrouwde feestje wordt zeker gehouden. 

De keurmeesters voor de KCM zijn dit jaar zoals gekozen op de algemene vergadering van dit jaar:

  • Steve Dickenson – UK -> CAC Reu Jeugdklasse ,tussenklasse en openklasse  
  • Jodie Sing – AU -> CAC Teef Jeugdklasse ,tussenklasse en openklasse  
  • Tina Toft Bergstrøm – DK -> overige klassen 
  • Helena Mudrova – CZ -> overige klassen 

Klasses ondervoorbehoud ivm maximaal aantal honden per keurmeester

De keurmeesters voor de ISM zijn dit jaar:

  • Fiona McBride – AU
  • Eric Galvin – GB
  • Dagmar Brommont-Lothary – DE 

Zodra de online inschrijving mogelijk is zullen wij dit kenbaar maken op onze facebookpagina en uiteraard onze website. Ook dit jaar willen wij onze leden een korting aanbieden. De leden krijgen hierover een mail, hou je mailbox in de gaten. 

Het is mogelijk om gedurende het StaffordWeekend een vakantiehuisje te huren op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer.  Wij zijn als Staffordshire Bull Terriër Club Nederland tijdens StaffordWeekend 2019 de enigste gebruikers van het park en alle faciliteiten. Kortom samen met je hond een weekendje weg, genieten van een heel weekend SBTCN activiteiten waaronder het grootste landenevenement ter wereld voor ons ras en lekker met je vrienden en/of je gezin erop uit, het kan! 

Speciaal voor het StaffordWeekend heeft het vakantiepark een boekingslink beschikbaar: https://www.oostappenvakantieparken.nl/stafford

Uiteraard kun je ook deelnemen aan de kampioenschapsclubmatch of de International Stafford Match bezoeken zonder een huisje te boeken!

Met vriendelijke groeten ,

Bestuur SBTCN